Hoppa till sidans innehåll

Utbildningar i bemötande och tillgänglighet


Med start hösten 2020 erbjuder Parasport Sverige utbildningar i bemötande och tillgänglighet. Du och din organisation kan redan nu anmäla ert intresse. 

Om utbildningarna
God tillgänglighet och ett gott bemötande är två viktiga pusselbitar för att personer med funktionsnedsättning ska ges likvärdiga möjligheter som personer utan funktionsnedsättning. Med våra utbildningar vill vi på Parasport Sverige bidra till ökad medvetenhet och kunskap som bidrar till att fler kan leva ett aktivt liv.

Ett gott bemötande
Utbildningen vänder sig till dig som i ditt arbete eller din vardag möter eller kommer att möta barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Utbildningen har särskilt fokus på idrott och träning och syftar till att ge dig verktyg för att skapa delaktighet, bygga tillitsfulla relationer och ha ett gott bemötande. Med denna utbildning vill vi bidra till att ge dig ökade kunskaper så att du som exempelvis tränare eller ledare inom idrotten känner dig trygg och bekväm i din roll.

Tillgänglighet i idrotts- och träningsanläggningar
Den här utbildningen vänder sig till dig som vill öka dina kunskaper inom tillgänglighet och på så vis bidra till att fler får möjlighet att ta del av idrott och träning. Genom denna utbildning vill vi ge dig ökad kunskap inom både utformning och anpassning av lokaler. Utbildningen riktar sig till anläggningsägare, hallpersonal och andra som arbetar med anläggningsfrågor, i såväl privat som offentlig sektor. Denna utbildning kan även vara relevant för dig som till exempel är ledare, tränare eller som på annat sätt är verksam inom idrottsrörelsen.

Anmäl ditt intresse
Du kan redan nu göra en Intresseanmälan till höstens utbildningar via länken nedan. Detta är ingen bindande anmälan utan innebär att du kommer få mer information av oss. Välkommen att anmäla ditt intresse!


Anmäl intresse till utbildningarna

 

Vid frågor kontakta:

Caroline Hammar
Projektkommunikatör och utbildare, Parasport Sverige
This is a mailto link
08-699 61 61

Uppdaterad: 03 JUN 2020 23:20 Skribent: Calle Delling
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
SKF
SKF

Officiella leverantörer

GrandTravelGroup

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Svenska Parasportförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link