Hoppa till sidans innehåll

ParaPepp


ParaPepp är digital träning som vänder sig till personer med funktionsnedsättning. Syftet är att inspirera till motion och rörelse som med få hjälpmedel går att utöva på hemmaplan.


Idén om ParaPepp föddes under coronapandemin. Pandemin gör att många inte kan delta i träning och fysisk aktivitet i samma utsträckning som tidigare, vilket kan leda till stillasittande och ohälsa.


Filmade träningspass

ParaPepp är digital träning som vänder sig till personer med rörelsenedsättning, synnedsättning och intellektuell funktionsnedsättning. Projektet finansieras med medel från Radiohjälpen och under 2020 kommer ett 40-tal filmer att spelas in och publiceras i Parasport Sveriges digitala kanaler. Träningspassen kommer att bestå av en variation av träningsformer med allt från gympa och styrketräning till avslappning.

Filmerna är under produktion och men flera ligger redan ute på vår Youtube-kanal. Klicka här för att gå till spellistan eller använd spelaren nedan.


Just nu är det sommaruppehåll för de livesända träningspassen för personer med intellektuell funktionsnedsättningSpecial Olympics Swedens Facebook. Det är Johanna Oskarsson som leder passen. Varannan måndag klockan 16 är tiden som gäller. Här kan du se vårens pass igen.

Under våren har ParaPepp hållit förmiddagsträning med Stefan Jansson klockan 10 på tisdagar och torsdagar för dig som använder rullstol. Passen sändes live på Parasport Sveriges Facebook och här kan du se dem igen.

Uppdaterad: 19 AUG 2020 16:25
E-post: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Svenska Parasportförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link