Hoppa till sidans innehåll

Slutcamp i Kista för truppen till Rio

09 AUG 2016 14:40
Under två dagar testade majoriteten av den Svenska Paralympiska truppen kläder, mötte press, gick igenom detaljer och gästades av sponsorer samt – inte minst – HKH Kronprinsessan Victoria under den avslutande campen på svensk mark före spelen i Rio.
  • Uppdaterad: 09 AUG 2016 17:07

Inför deltagandet i ett Paralympiska spel är det mycket detaljer som behöver sitta och det rör sig om högt och lågt. Så under de senaste dygnen har sveriges trupp till Rio samlats en ssta gång på svensk mark för att gå igenom bland annat provning av kläder och haft faktagenomgång kring måltider, in- och ut-resor, invigning, avslutning, ackreditering och inte minst såklart - idrotterna och arenorna.

Sveriges 54 aktiva ska tillsammans med samtliga ledare jobba för att det viktigaste ska kunna ske när truppen är på plats - nämligen att våra svenska paralympier ska kunna prestera som bäst när det gäller som mest. 

På plats vid det avslutande frukostmötet fanns även våra närmsta supporters – sponsorerna – och HKH Kronprinsessan Victoria som önskade truppen lycka till i Rio.

Skribent: Henrik Hjelmberg
E-post: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Svenska Parasportförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link