Hoppa till sidans innehåll

Premiär för Parapodden i Sveriges Radio

18 FEB 2016 15:00
I dag är det premiär för ”Parapodden” – podden som dedikerat följer den svenska truppen hela vägen till Paralympics i Rio september. ”Parapodden” görs av Lasse Persson, sportansvarig på P4 Stockholm, samt Radiosportens Roger Burman och Jonas Enarsson. Första avsnittet släpps i dag kl. 15.00.
  • Skapad: 18 FEB 2016 15:00

– Paralympics i Rio kommer att bli de största spelen hittills med fler aktiva och fler deltagande nationer än någonsin. Vägen till spelen i Rio kommer att bli tuff och det ska bli väldigt spännande att följa de aktivas väg dit, säger Lasse Persson. 

Poddens främsta fokus är den svenska truppen – det blir reportage från tävlingar och träningsläger, men också resor genom Sverige för att träffa idrottarna i deras hemmiljöer. Lyssnarna får höra hur några av idrottarna har tagit sig tillbaka efter exempelvis en svår skada. Dessutom blir det förstås rapporter om parasport i andra länder. 

Sammanlagt görs drygt 20 avsnitt inför spelen och efter ett kortare sommaruppehåll är ”Parapodden” också på plats på Paralympics i Rio i september. 

”Parapodden” släpps torsdagar kl. 15.00 och det går att lyssna på sverigesradio.se och i appen Sveriges Radio Play.

Skribent: Henrik Hjelmberg

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Svenska Parasportförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link