Hoppa till sidans innehåll

Morgonmöte i Paralympiabyn

06 SEP 2016 23:25
Stora delar av den svenska truppen träffade media under dagens morgonmöte.
  • Skapad: 06 SEP 2016 23:25

En dag återstår till invigningen av Paralympics i Rio de Janeiro. Den svenska truppen är nästan fulltalig och Svenska Parasportförbundets kommunikationsansvarige Henrik Hjelmberg har ett fullspäckat schema. En av hans arbetsuppgifter är att hjälpa den närvarande pressen att få träffa de aktiva idrottarna. Hans morgonmöten i den internationella zonen i Paralympiabyn är därför viktiga. Idag fanns nästan hela truppen på plats för att träffa SvT, Sveriges Radio, DN, Aftonbladet, TT, Bildbyrån och naturligtvis Svenska Parasportmagasinet.

Henrik Hjelmberg öppnade dagens morgonmöte med att tala om vem som ska bära den svenska fanan på invigningen och valet av simmerskan Maja Reichard var mycket populärt. Därefter var det fritt fram för journalister och fotografer att prata med de aktiva.

– Alla aktiva får träffa pressen här idag men på övriga morgonmöten samlar jag de som ska tävla två dagar senare. Då har de tid att gå in i sin egen bubbla och helt fokusera på den kommande tävlingen, säger Henrik Hjelmberg.

Foto: Ann Eriksson

Skribent: Gunilla Nauclér
E-post: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Svenska Parasportförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link