Hoppa till sidans innehåll

Generate Partnerships ny sponsringskonsult till Svenska Handikappidrottsförbundet och Sveriges Paralympiska Kommitté

22 SEP 2014 07:30
SHIF/SPK inleder ett långsiktigt samarbete med sponsringskonsulten Generate Partnerships. Arbetet rivstartar för att skapa bättre förutsättningar på vägen mot Paralympics 2016 i Rio de Janeiro.
  • Skapad: 22 SEP 2014 07:30

– De paralympiska rättigheterna är mycket starka och växer i värde på global nivå i en rasande takt, och så även i Sverige. Paralympier förändrar dagligen omvärldens syn på vad som är möjligt, berättar Tomas Brandt, Marknadsansvarig på SHIF/SPK.

– För oss på Generate är det väldigt inspirerande och spännande att jobba med handikappidrotten och Paralympics. Många idrottare har Rio 2016 som karriärens höjdpunkt och vi ska göra vårt bästa för att utveckla de kommersiella förutsättningarna på hemmaplan, säger Claes Lindström, VD på Generate.

Tomas Brandt ser stor potential för svensk paralympisk idrott under de närmsta åren:

– Kunskapen och nyfikenheten för de paralympiska idrotterna ökar stadigt. Inte minst beroende på den stora mediala exponeringen. Det öppnar förstås för ett ännu större intresse hos både allmänheten och därigenom även näringslivet, avslutar Brandt.

 

Kontaktpersoner:

Claes Lindström, VD & Client Service Director

Telefon: 0705 646 469
Mejl: This is a mailto link

Tomas Brandt, Marknadsansvarig

Telefon: +46 8-699 62 78

Mejl: This is a mailto link

 

Om Generate

Generate Partnerships arbetar med kommersiell utveckling och försäljning av sponsring och rättigheter. Bakom initiativet finns fyra delägare med mångårig erfarenhet från rättighets-, byrå- och köparsidan. Tillsammans har de målet att vara en av Nordens ledande aktörer på den växande sponsor- och rättighetsmarknaden.

Generate arbetar bland annat med Svenska Golfförbundet, Stiftelsen Friends, Svensk Elitfotboll, KSSS och ÅF Offshore Race, Svenska Innebandyförbundet och innebandy-VM i Göteborg med flera.

Skribent: Henrik Hjelmberg

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Svenska Parasportförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link