Hoppa till sidans innehåll

Två veckor kvar till lansering av ParaMe

25 AUG 2020 08:00
Tisdagen den 8 september kommer du äntligen att kunna besöka ParaMe, för att på ett enkelt sätt hitta idrott, föreningar och träning som passar just dig.
  • Skapad: 25 AUG 2020 08:00

Med målet att få fler personer med funktionsnedsättning att bli aktiva samlar ParaMe många olika fysiska aktiviteter på ett och samma ställe. Om två veckor öppnar den nya webbplatsen upp för allmänheten och du får möjlighet att hitta idrott nära dig samt inspireras av andra paraidrottare genom artiklar och filmade intervjuer.

Parasport Sverige har drivit projektet sen februari 2019, med finansiellt stöd från Arvsfonden. Elin Ström är projektledare för ParaMe. Hon ser fram emot lanseringen.

– Det är fantastiskt att vi äntligen ska få visa upp det som vi har jobbat med i över ett år. Det är många som har bidragit till att ParaMe blivit vad det är, framförallt vår kunniga referensgrupp som består av personer med olika typer funktionsnedsättningar. Snart kan vi visa upp hur många aktiviteter som finns för målgruppen och tillsammans hjälps vi åt för att fler ska hitta sin träning, säger hon.

Håll utkik i Parasport Sveriges kanaler (parasport.nu, Facebook och Instagram) under de kommande veckorna för mer information och framförallt – notera den 8 september i din kalender!


Vill du registrera din förening i ParaMe? Gör det här.

 

Skribent: Calle Delling
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Svenska Parasportförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link