Hoppa till sidans innehåll

Svenska Parasportgalan blir av: "Viktigare än någonsin"

26 MAR 2020 08:01
Svenska Parasportgalan 2020 kommer hylla aktiva och ledare på ett nytt och innovativt sätt. "Vi tycker det är viktigare än någonsin att hylla våra idrottare just nu", säger Åsa Llinares Norlin, ordförande för Parasport Sverige.

  • Skapad: 26 MAR 2020 08:01

Fjärde upplagan av Svenska Parasportgalan kommer likt tidigare år att hylla och lyfta fram svensk parasport i rampljuset. I tider då de flesta event ställs in på grund av coronaviruset har Parasport Sverige istället valt att göra om Svenska Parasportgalan 2020 till en stor tv-produktion där alla kan uppleva kvällen tillsammans hemifrån.

– Vi vill skapa möjligheter istället för hinder, i den här tiden tycker vi att det är extra viktigt med gemenskap. Vi vill bidra med det genom att hylla våra idrottare med en gala som är tillgänglig för alla, säger Åsa Llinares Norlin, ordförande för Parasport Sverige.

Klicka här: Livesändning 

Galasändningen börjar klockan 19.00 måndagen den 30 mars. Under kvällen kommer det att delas ut hela nio priser till aktiva, ledare och föreningar som under 2019 har presterat något alldeles extra.

– Det kommer bli en fantastisk kväll där vi får möjlighet att hylla alla otroliga prestationer våra aktiva inom svensk parasport gör varje år, avslutar Åsa Llinares Norlin. 


 

TV: Kronprinsessan Victoria hyllar Svenska Parasportgalan


 

Läs mer: Här är de nominerade

Skribent: Elias Håkansson
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
SKF
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Svenska Parasportförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link