Hoppa till sidans innehåll

Stjärnglans på SM ska locka fler utövare

07 AUG 2020 11:05
Mellan fredag och söndag arrangeras SM i rullstolstennis i Karlstad för första gången någonsin. ”Det ska bli en stor ära att få dela ut SM-medaljer i helgen”, säger Jonas Wahrolin, ordförande i Karlstads TK.
  • Skapad: 07 AUG 2020 11:05

17 deltagare kommer under helgen göra upp om SM-medaljerna i rullstolstennis i ett solikt Karlstad. Världssexan, Stefan Olsson, med flera Wimbledon-titlar, guld i Paralympics och över tio SM-guld i samlingen sätter stjärnglans på tävlingen. Något som Jonas Wahrolin hoppas kunna locka en del publik.  

– Det är första gången Karlstad arrangerar en tävling i den här digniteten och att då få ha de bästa spelarna på plats känns såklart fantastiskt.  

 

Klicka här för att följa helgens resultat

 

Inte nog med att det ska delas ut SM-medaljer under helgen, Karlstads TK hoppas också kunna locka till sig spelare och starta upp rullstolstennis i klubben.

– Vi vill vara en attraktiv klubb som är till för alla och inget hellre än att starta upp rullstolstennis i föreningen. Jag hoppas att den här helgen blir ett skyltfönster.

 

Under lördagen har man som allmänhet chansen att prova på rullstolstennis. Speciella tävlingsstolar finns på plats för att man ska få känna på den rätta känslan.

– Målet med helgen är som alltid att sprida tennisglädje, på söndag komm er vi kunna sammanfatta en underbar helg med både SM-medaljer och förhoppningsvis rekrytering av framtidens medaljörer.

Skribent: Elias Håkansson
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Svenska Parasportförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link