Hoppa till sidans innehåll

SDF-konferens online: Den digitala dialogen funkar bra

31 MAR 2020 14:00
”Vi ställer inte in – vi ställer om”. Med de orden inledde Åsa Llinares Norlin Parasportförbundets distriktskonferens den 30 mars. Den helt digitala mötesplatsen samlade över 50 deltagare från hela landet.
  • Skapad: 31 MAR 2020 14:00

Att anordna en hel distriktskonferens över nätet är något av ett organisatoriskt experiment mitt i Corona-tider. Funkar det verkligen att få vettiga diskussioner på distans? Svaret efter en dag på Teams: Den digitala dialogen duger alldeles utmärkt.

Fyra tematiska grupper
Deltagarna på konferensen delades in i fyra olika tematiska grupper. Målet var att arbeta vidare med hur vi tillsammans ska förvekliga målen i Strategi 2025 – en stark parasport! som beslutades på förbundsmötet i maj 2019.

De fyra grupperna delade goda exempel och höll blicken framåt. De diskuterade bland annat arbetet inom idrottskommittéer, föreningsstöd och utveckling, politisk påverkan och nästa steg i organisationsutvecklingen. Väl kända och viktiga områden, men i ett nytt format och många deltagare vittnade om att mötesformen fungerade över förväntan. Det var bra nivå på diskussionerna och många nya perspektiv utbyttes.

Arbetar vidare
Resultaten från diskussionerna kommer nu att sammanfattas och ligga till grund för det fortsatta arbetet.
– Vi är väldigt nöjda med den här dagen, det visar att digitala möten fungerar riktigt bra. Dessutom har vi fått mycket värdefull input till vårt fortsatta utvecklingsarbete, säger Linda Torége, projektledare Kompetenscenter.


Epost: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
SKF
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Svenska Parasportförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link