Hoppa till sidans innehåll

Paradalen Online – lyckat avstamp för satsningar på parasport

07 JUL 2020 15:01
När Almedalsveckan ställdes in ställde Parasport Sverige om. I Paradalen Online hölls fördjupande samtal med samtliga riksdagspartier om satsningar på mer parasport.
  • Uppdaterad: 07 JUL 2020 15:01

 – Vilka fantastiska samtal vi hade under en dryg vecka. Jag vill verkligen rikta ett stort tack till samtliga partier för deras engagemang och intresse för parasporten, säger Åsa Llinares Norlin, ordförande Parasport Sverige.

Efter den här våren har vi alla i princip blivit experter på att genomföra digitala samtal och det fungerar alldeles utmärkt. Under Paradalen Online tog Parasport Sverige chansen att föra samtal med samtliga partier utifrån det Parasportpolitiska programmet.

– Faktum är att det här formatet gjorde att vi nu inlett samtal med företrädare för samtliga riksdagspartier, säger Åsa Llinares Norlin. Vi har faktiskt pratat mer, med fler och mer på djupet än vi skulle ha möjlighet att göra på ett seminarium i Almedalen.

Dessutom har samtalen i Paradalen Online nått ut brett med cirka 9 000 visningar och över 400 interaktioner och delningar på Facebook. Alla avsnitt går dessutom att se i efterhand på Parasport Sveriges YouTube-kanal.

– Samtalen blev både ett bra avstamp och ett bra verktyg för fortsatta diskussioner. De utmaningar som personer med funktionsnedsättningar möter på vägen till idrott måste lösas i samverkan mellan politiken, offentliga aktörer och idrotten på alla nivåer, säger Åsa och riktar ett stort tack för engagemanget i Paradalen Online.
– Till hösten krokar vi arm och fortsätter arbetet för mer parasport i hela landet!


Epost: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Svenska Parasportförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link