Hoppa till sidans innehåll

Jonas Jacobsson lämnar Parasport Sverige

26 MAR 2019 10:00
Efter att det heltäckande landslagssamarbetet mellan Sverige och Norge i paraskytte upphört till förmån för andra utvecklande former väljer Jonas Jacobsson och Parasport Sverige att gå skilda vägar.
  • Skapad: 26 MAR 2019 10:00

– Paraskyttet är en mycket stor del i mitt liv. Jag har haft en stimulerande tid i parasportens tjänst, men jag känner att jag vill ha friheten att göra andra saker nu, säger Jonas Jacobsson.

Jonas Jacobsson började med skytte i 7-årsåldern och under karriären tog han 17 paralympiska guld samt en rad VM-, EM- och SM-guld. Han har även tilldelats Svenska Dagbladets Bragdmedalj 2008 och är invald i Parasport Sveriges Hall of Fame.

Jonas Jacobsson har även en lång karriär på Parasport Sverige bakom sig. Senast var han assisterande förbundskapten för det svensk-norska samarbetet i paraskytte. 

– Svensk parasport har i Jonas haft en av världens främsta paralympier som medarbetare inom marknadsföring, rekrytering och paraskytte i 14 år. Jonas och vi väljer nu att avsluta vårt samarbete. Jag tackar Jonas för hans insatser och vet att Jonas alltid kommer att vara en mycket god ambassadör för paralympisk idrott i allmänhet och paraskytte i synnerhet, säger Johan Strid, generalsekreterare för Svenska Parasportförbundet och Sveriges Paralympiska Kommitté.

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ica
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
KONE_webb
SKF
SKF

Officiella leverantörer

GrandTravelGroup

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Svenska Parasportförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link