Hoppa till sidans innehåll

Dags att nominera ordförande till idrottskommittéerna

29 MAR 2021 12:07
Vet du någon som utmärker sig som en engagerad ledare med ett brinnande intresse för idrott? Kanske är det du? Det är nu dags att nominera ordförande till förbundets idrottskommittéer.
  • Skapad: 29 MAR 2021 12:07

Svenska Parasportförbundet drivs av er med vilja och ett stort ideellt engagemang i över 500 idrottsföreningar runt om i Sverige. Tack vare er får personer med rörelse-, syn- och intellektuell funktionsnedsättning möjligheten att börja träna i en idrottsförening, utvecklas på lokala idrottsläger och tävla utifrån schyssta förutsättningar med rätt klassificering.

Nu söker vi personer, som förutom att engagera sig på lokal nivå i sina föreningar, vill leda sin idrott på nationell nivå mot gemensamma mål tillsammans med Svenska Parasportförbundet. Kanske är det du eller någon du känner?

En ordförande i en av våra 13 idrottskommittéer drivs av ett stort ideellt engagemang och viljan att leda ett team med syftet att knyta samman idrottsföreningarna i Sverige mot de mål som idrotten vill.

Som ordförande i en idrottskommitté tillsätter du ditt eget team och ansvarar för att utveckla idrottens nationella verksamhetsplan med tillhörande budget, leder samarbetet med idrottens utvecklingsdistrikt och representerar din idrott i sammankomster som förbundet kallar till.

Det är också möjligt att nominera dig själv eller andra som ledamot i en kommitté.

Nominera kandidater senast den 30 april här.

Skribent: Stefan Jansson
E-post: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Svenska Parasportförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link