Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Svenska rekord under SM-veckan"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Svenska rekord under SM-veckan


Simmarna levererar rekord på rekord

SM-veckan i Malmö är i full gång och under dagens simning slogs tre svenska rekord.

Det var tjejerna som drog igång det för simmarna i dagens tävlingar på Lidängsbadet i Malmö och det var i 200 meter frisim det först skulle avgöras. Ett lopp som simmades hem av Pernilla Lindberg följt av Agnes Kramer, som slog till med ett svenskt rekord i klass S7, bronspengen tog Ida Andersson Wulf.

Senare under eftermiddagen väntade fler svenska rekord. Ett kom under herrarnas 100 meter frisim, samma lopp som Tobias Karlsson vann. Det tredje och sista rekordet för dagen simmades in, återigen, av en nöjd Agnes Kramer på distansen 50 meter rygg med tiden 42.53 i klass S7.
– De är en skön start. Ryggsimmet kändes jättebra. Det var en skön start att få frisimmet innan, för att sedan kunna maxa med ryggsimmet. Säger Agnes Kramer med ett leende på läpparna efter kvällens medaljcermoni.

SM-guldet i 50 meter rygg vann Lina Watz framför Agnes Kramer som tog silver och Klara Högqvist som simmade hem bronset.

Inga nyheter är skapade

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Svenska Parasportförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: kansli@parasport.se