Hoppa till sidans innehåll

NeH Officiell Partner till Parasport Sverige

01 FEB 2021 10:31
NeH blir Officiell Partner och ny leverantör till Svenska Parasportförbundet & Sveriges Paralympiska Kommitté (Parasport Sverige) vad gäller event- och profilprodukter. Samarbetet sträcker sig över Paralympics i Peking 2022.
  • Skapad: 01 FEB 2021 10:31

Parasport Sverige har en målsättning att på ett bredare sätt tillgodo se sin verksamhet och dess partners med ett fullödigt sortiment inom event- och profilprodukter. För att göra detta möjligt har Parasport Sverige ingått ett samarbete med NeH som skall tillgodose de behov som finns internt samt för samarbetspartners.

– NeH är stolta över att få presentera samarbetet med Parasport Sverige. NeH har ett brett och historiskt långt engagemang i den svenska idrottsrörelsen och är i dag leverantör till de flesta stora idrottsförbunden. Vi hoppas kunna skapa mycket värde för Parasport Sverige och dess partners, säger Peter Holm, vd på NeH.

– Vi ser fram emot att få samarbeta med NeH och är säkra på att vi tillsammans kan skapa kreativa lösningar för våra kampanjer och events samt för våra olika partners. NeH levererar produkter och lösningar av högsta nivå, säger Tomas Sandö Brandt, partneransvarig på Parasport Sverige.

Parternas ambition är att bygga ett långsiktigt arbete och samarbetet inleds med ett tvåårigt avtal som sträcker sig till 31 december 2022.

Skribent: Elias Håkansson
E-post: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Svenska Parasportförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link