Hoppa till sidans innehåll

Lediga jobb


Vill du arbeta för Sveriges mest intressanta idrottsförbund?

Parasport Sverige vill mycket och växer och utvecklas. Samtidigt som vi har en strategi som gör att fler av våra idrotter går över till sitt respektive hemförbund växer efterfrågan på vår verksamhet och kunskap. Efterfrågan kommer både från idrottsrörelsen och från det omgivande samhället. Våra distrikt och föreningar gör varje dag hjälteinsatser för att få fler personer med funktionsnedsättning till idrotten. Eliten utvecklas hela tiden och möter en allt starkare internationell konkurrens. 

För att ta nya stora kliv i parasportens utveckling söker vi ständigt personer som delar vår passion för parasport och för allas rätt att få utöva idrott. Längre ned på sidan listas aktuella tjänster, både avlönade och ideella. Utöver detta söker vi alltid personer som vill engagera sig i parasporten som exempelvis ledare, domare eller funktionärer. Vi söker personer som är självgående lagspelare och i Parasport Sverige får du en arbetsgivare som välkomnar eget driv, entreprenörskap och du får arbetskamrater runt om i landet som alla spelar i samma lag. Hos oss är vi alla beredda att hugga i där och när det behövs. 

Läs mer om vart vi är på väg i Vår strategi, våra stadgar och vårt parasportpolitiska program. Du hittar oss också på Facebook,  Flickr  och Youtube

Här nedan följer en sammanfattning av de tjänster som just nu finns att söka hos oss.


Avlönade tjänster

Livsstilslotsar till mentorskapsprogram
Parasport Sverige söker just dig, som har en egen funktionsnedsättning, och som har kraften, kunskapen och förmågan att coacha och guida barn/ungdomar med funktionsnedsättning till ökad självständighet och bättre hälsa.


Vi är alltid öppna för spontanansökningar. Om du är intresserad av parasporten och tycker det är intressant att jobba med, skicka ditt CV och ett brev där du berättar om dig själv och vad du vill göra till This is a mailto link så har vi dig i åtanke när det dyker upp en möjlighet.

 

Ideella tjänster
 - 

Parasport Sverige välkomnar alltid personer som vill engagera sig i parasporten som exempelvis ledare, domare eller funktionärer. Hör av dig till This is a mailto link


Övrigt

Adepter till mentorskapsprogram
Parasport Sverige söker barn och ungdomar som har en rörelsenedsättning eller synnedsättning och som vill lära sig att identifiera sina egna behov och förutsättningar under stöttning av en mentor. Du söker söker ska vara mellan 7 och 20 år och boende i Eskilstuna, Östersund eller Malmö.

 

Uppdaterad: 21 AUG 2018 15:37 Skribent: Elias Håkansson
E-post: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Svenska Parasportförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link