Hoppa till sidans innehåll

Integritetspolicy


Parasport Sverige vill kunna erbjuda dig information och massor av nyheter om svensk parasport. För att kunna göra detta behöver vi lagra och behandla dina personuppgifter. Om du inte vill ta del av denna information behöver vi att du kontaktar This is a mailto link. Vill du dock även fortsättningsvis ta del av detta behöver du inte agera men vi rekommenderar dig att läsa nedanstående.
För att kunna ge så god service som möjligt sparar vi följande uppgifter när du anmäler dig till något av våra evenemang eller vår spaningslista:
• För- och efternamn
• Telefonnummer
• E-postadress
• Företag/Förening
• Titel
• Upplysningar som du själv valt att lämna, ex allergier

Genom att vara registrerad på Parasport Sveriges lista lagrar vi information om dina e-postuppgifter för utskick som vi anser kan vara relevanta.

Sociala medier
Vi för inget register eller sammanställer kontoinformation över personer som på något sätt deltar i konversationer i våra kanaler. Som personuppgiftsansvariga ansvarar vi för att rensa eventuella kränkande inlägg.

Rekrytering
Det är viktigt att du känner dig trygg när du lämnar information om dig själv till oss när du söker dig in i Parasport Sverige. Skicka därför dina handlingar enbart via vårt rekryteringsverktyg Workbuster, där finns det mer information om hur vi hanterar din ansökan.

Parasport Sverige sparar aldrig en personuppgift längre än vi bedömt som nödvändigt för att leverera en god service och utveckla vår relation, och aldrig längre än lagen säger. Vi lämnar aldrig era personuppgifter till annan part och du kan alltid begära att de uppgifter vi har om dig raderas/kompletteras när du önskar, så länge din begäran är i enlighet med lag.

Har du frågor kring vår behandling av personuppgifter, vilka uppgifter som eventuellt finns registrerade, vill få rättelse eller bli raderad, vänligen kontakta This is a mailto link

Du har även rätt att klaga till tillsynsmyndigheten för GDPR. Tillsynsmyndighet är Datainspektionen, www.datainspektionen.se.

Uppdaterad: 24 MAJ 2018 11:34
Skribent: Elias Håkansson
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ica
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
KONE_webb
SKF
SKF

Officiella leverantörer

GrandTravelGroup

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Svenska Parasportförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 60 00
E-post: This is a mailto link