Hoppa till sidans innehåll

Siktar högt i tuff konkurrens: "Vi är starka"

2017-09-11 07:00
Ett av de största startfälten någonsin men det skrämmer inte en formtoppad Zandra Reppe inför VM i bågskytte i Beijing. "Skyttet har fungerat alldeles utmärkt".
  • Uppdaterad: 2018-01-15 10:37

Zandra Reppe och Pierre Claesson är på plats i Beijing, Kina, för att representera Sverige i bågskytte-VM. Det är tuffast möjliga stratfält och dessutom hela 44 tävlande i Reppes klass. 

–  Det är ett av de största startfälten någonsin. Konkurrensen har hårdnat och det finns många skyttar som skjuter riktigt höga poäng. Något jag tycker är bra då jag själv måste pressa mig ytterligare för att hänga med bland topp åtta som är målet, säger Zandra Reppe. 

Säsongen har fram till nu fungerat väldigt bra med flera svenska rekord och många fina internationella resultat. Nu gäller det bara att bibehålla den fina formen över världsmästerskapet. 

– Hittills i år har skyttet fungerat alldeles utmärkt, vilket tyder på att jag tränat rätt efter Rio de Janeiro då jag valde att lägga om träningen. Den tekniska biten sitter väldigt bra och där är jag i fin form, säger hon. 

Målet är att först och främst ta sig till kvartsfinal för att sedan hoppas på att ta sig vidare därifrån. Hon ser dock den största chansen i den mixade delen där Pierre och Zandra tävlar tillsammans. 

– Vi är riktigt starka, har vi dessutom tur med att få vind och regn kommer vi blir riktigt svårslagna. 

Följ mästerskapet via: 2017 World Archery Para Championships 

 

Skribent: Elias Håkansson
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ica
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
KONE_webb
SKF
SKF

Officiella leverantörer

GrandTravelGroup

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Svenska Parasportförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 60 00
E-post: This is a mailto link