Hoppa till sidans innehåll

Förlust för Sverige mot Argentina i INAS-VM

07 AUG 2018 21:50
INAS-VM tog sig till Kristinehamn under tisdagskvällen för Sveriges match mot Argentina. Båda lagen kom med varsin vinst i bagaget och det var två taggade lag som stegade in på planen.
  • Uppdaterad: 08 AUG 2018 08:52

Första halvlek inleddes med mycket bollinnehav från Argentina, men Sverige svarade med några farliga målchanser efter ett par fina inkast. Argentina fick inleda målproduktionen från straffpunkten i 19:e matchminuten.

Trots många fina räddningar av Sveriges målvakt Adrian Lundgren, som länge håller kvar Sverige i matchen, blir det ytterligare två mål för Argentina. Sverige vaknar till ordentligt i slutet på första halvleken och sätter bra press på Argentina. Halvtidsresultatet skriver sig 3-0, Argentina.

Andra halvlek börjar som första, med mycket bollinnehav för Argentina. Och det blir fortsatt Argentina matchen igenom. Med säkert passningsspel, snabba omställningar och en energifylld fotboll kom 4-0 efter 49 spelade minuter. Efter 5-0 och 6-0 målen, tio minuter senare, kändes saken klar. Matchen slutade 7-0 till Argentina som var nummret för stora.

Nu blir det längre vila för Sverige innan nästa mach mot Frankrike den 13:e augusti.

Skribent: Hanna Bernhardsson
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ica
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
KONE_webb
SKF
SKF

Officiella leverantörer

GrandTravelGroup

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Svenska Parasportförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link