Hoppa till sidans innehåll

Ansök till Drömfonden

28 MAJ 2018 14:41
Nu är det dags igen – årets upplaga av ATG Drömfond är öppen för ansökningar. Skicka in ansökan och 150 000 kronor kan hamna hos dig och din verksamhet.
  • Skapad: 28 MAJ 2018 14:41

Förra året lanserade ATG möjligheten att ansöka om stöd till föreningar och organisationer som arbetar med att motverka utanförskap ohälsa med idrott som grund. Det blev en succé! Bland 120 sökande valde juryn till slut ut fyra finalister som fick 50 000 kr onor vardera och en slutlig vinnare fick ytterligare 100 000 kronor till sin verksamhet. Finalisterna fick besök från vår ambassadör Peter ”Foppa” Forsberg, bred mediaexponering och stor lokal uppmärksamhet.

Vi söker nya projekt som vill vara med och förv erkliga sin dröm. Vad skulle din förening göra för 50 000 kronor – eller för 150 000 kronor?!

Vad kan vi söka pengar till?
"Pengar kan sökas till ett uppstartat projekt där ni visar hur ni jobbar för att minska utanförskap och ohälsa med idrott som grund. Med vår hjälp har föregående års finalister kunnat utveckla sin verksamhet på olika sätt, läs gärna mer om våra finalister på drömfond.se/blogg". 

Hur ska vi skriva vår ansökan?
Beskriv ert projekt, vilket utanförskap ni upplever och hur projektet långsikt igt hjälper till att bryta u tanförskap. Det är viktigt att ni har ett långsiktigt tänk, det är där vi har bäst möjlighet att hjälpa till.

Vad betyder utanförskap?
Ett utanförskap kan definieras på många olika sätt. Det kan vara ett fysiskt utanförskap där du behöver hjälpmedel för att klara av att idrotta, det kan vara ett språkhinder bland skötarna i ett stall som behöver en språkkurs för att bättre komma in i geme nskapen och det kan vara att få hjälp med lokalhyra till en förening för äldre personer som får träffa sina vänner och därmed bryter utanförskap. Ni har drömmen – vi har möjlighet att hjälpa till med den!

Har ni frågor är ni varmt välkomna att kontakta Ti ina Aalto, projektledare ATG Drömfond, This is a mailto link

Vi ser fram emot att få din ansökan före 10 juni på drömfond.se 

Skribent: Elias Håkansson
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ica
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
KONE_webb
SKF
SKF

Officiella leverantörer

GrandTravelGroup

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Svenska Parasportförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link