Hoppa till sidans innehåll

Lediga jobb


Vill du arbeta för Sveriges mest intressanta idrottsförbund?

Parasport Sverige vill mycket och växer och utvecklas. Samtidigt som vi har en strategi som gör att fler av våra idrotter går över till sitt respektive hemförbund växer efterfrågan på vår verksamhet och kunskap. Efterfrågan kommer både från idrottsrörelsen och från det omgivande samhället. Våra distrikt och föreningar gör varje dag hjälteinsatser för att få fler personer med funktionsnedsättning till idrotten. Eliten utvecklas hela tiden och möter en allt starkare internationell konkurrens. 

För att ta nya stora kliv i parasportens utveckling söker vi nu ett antal nyckelmedarbetare som delar vår passion för parasporten och för allas rätt att få vara med i idrotten. Vi söker personer som är självgående lagspelare med en djup kunskap om respektive område. I Parasport Sverige får du en arbetsgivare som välkomnar eget driv och entreprenörskap och arbetskamrater runt om i landet som alla spelar i samma lag. Hos oss är vi alla beredda att hugga i där och när det behövs. 

Läs mer om vart vi är på väg! Vår strategi, våra stadgar, vårt parasportpolitiska program och här hittar du oss på Facebook,  Flickr  och Youtube

Här nedam följer en sammanfattning av de tjänster som just nu finns att söka hos oss. För att läsa mer om respektive tjänst klickar ni er vidare genom "läs mer".

Alla ansökningar skickas till Johan Strid, Generalsekreterare Parasport Sverige, This is a mailto link 

Sportchef
Parasport Sverige vill att Sverige tar fler medaljer i Paralympics och andra stora parasporttävlingar. Elitidrotten inom parasporten växer på alla sätt, mycket drivet av det allt ökade intresset för Paralympics. För att möta växande behov med därmed ökande krav från aktiva och en allt starkare konkurrens från omvärlden behöver vi stärka vår sportchefsfunktion som idag består av två personer med ytterligare en.

Om du vill bidra till att Sverige når fler internationella framgångar inom parasporten, läs mer här.

Projektledare ParaMe – göra det enklare att finna parasport i hela landet
Parasport Sverige vill göra det enklare för barn och unga med funktionsnedsättning att hitta vilka parasporter som finns i deras närområden. Vi gör det genom att kartlägga idrottsföreningar som över hela Sverige erbjuder parasport och sammanställer dessa i ett digitalt verktyg. 

Om du vill bidra till att göra parasporten i hela landet mer lättillgänglig, läs mer här.

Detta projekt förutsätter beslut om finansiering av extern partner.

Projektledare Jag kan – en finmaskig tillgänglighetscertifiering för idrottsanläggningar
Parasport Sverige vill utveckla en finmaskig certifiering för idrottslokaler och anläggningar som anger till vilken utsträckning platserna är tillgängliga för alla. Certifieringen skulle möjliggöra för fler att informeras och känna sig välkomna att delta i den idrottsverksamhet som bedriv i lokalerna, och sätta fokus på behov av ytterligare insatser för ökad tillgänglighet.

Om du vill bidra ökad tillgänglighet till idrottsanläggningar, läs mer här.

Detta projekt förutsätter beslut om finansiering av extern partner.

Projektledare Jag vet – en stödfunktion för ökad självständighet
Parasport Sverige vill arbeta för att personer med funktionsnedsättning ska bli så självständiga som möjligt, där de får makten att vara sina egna kunskapsbärare gällande fysisk aktivitet och idrott.

Om du vill bidra till att förbättra personer med funktionsnedsättnings förutsättningar att förklara vad de behöver för att bli fysiska aktiva eller utöva en idrott, läs mer här.

Detta projekt förutsätter beslut om finansiering av extern partner.

Marknadsassistent
Parasport Sverige vill vara det idrottsförbund som är bäst på att leverera värden till utövare och samhället. Därför vill vi också vara det bästa och mest relevanta idrottsförbundet för sponsorer och samarbetspartners.

Om du vill bidra till att parasporten blir det mest attraktiva erbjudandet inom idrotten för sponsorer och partners, läs mer här.

Internkommunikatör
Parasport Sverige vill stärka parasporten i hela landet. Våra 21 distrikt och 540 medlemsföreningar är på en otroligt spännande förändringsresa. Vi samarbetar också med ett stort antal andra idrottsförbund som bedriver parasport, eller som är på väg att starta det. Därför behöver vi bli ännu bättre på intern kommunikation och dialog inom vårt eget förbund och inom den samlade idrottsrörelsen.

Om du vill bidra till att parasporten blir det idrottsförbund som är bäst på intern kommunikation och dialog, läs mer här.

Uppdaterad: 21 AUG 2018 15:37 Skribent: Elias Håkansson
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ica
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
KONE_webb
SKF
SKF

Officiella leverantörer

GrandTravelGroup

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Svenska Parasportförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link